Firmaprofil

Når du vælger Fragtmand Frank Baadsgaard til at håndtere opgaven, kan du være sikker på en løsning, hvor fokus er på den gode service, fleksibilitet og levering til aftalt tid.

 

Manden bag

Virksomheden drives af Frank Baadsgaard, der har sat sine ben i firmaet, siden han var barn. Efter 10 år i branchen som mekaniker, hvor Frank opnåede et omfattende kendskab til vongmandsbranchen, overtog han i 2003 en vognmandsforretning på Fuur.

 

Året efter købte han yderligere to fragtruter i Salling, så virksomheden i dag dækker alle landruter på Fuur og i Salling med udgangspunkt fra Skive.

 

I mange lokale virksomheder er Frank Baadsgaard og hans chauffører et kendt ansigt i dagligdagen. Firmaets ambition er at fastholde dette nærhedsprincip ved at være transportvirksomheden med det kendte ansigt, der sikrer effektiv levering i hele landet fra dag til dag.

 

Fragt med omtanke

Hos Fragtmand Frank Baadsgaard er målet at praktisere "fragt med omtanke" i alle led af firmaet. Det vil sige:

 

. Levering til tiden - varsomt og nænsomt.
. Lastbiler, der altid er i nærheden af kunderne.
. At danne partnerskab med kunderne.
. At tilbyde komplette logistikløsninger.
. Ekspreskørsel. 

 

Vi investerer løbende i ny miljørigtig teknologi til vores lastbiler for at sikre et mindre brændstofforbrug og CO2-udslip.

 

En del af Danske Fragtmænd

Derudover er vi medlem af Danske Fragtmænd. Det er en sammenslutning, der er ejet af de i alt 82 lokale fragtmænd, som driver hver deres fragtmandsvirksomhed.

 

Dertil kommer 22 fragtterminaler og 1.500 lastbiler. Det betyder, at Danske Fragtmænd udgør Danmarks største nationale transport- og distributionssystem, hvor 3.300 dygtige medarbejdere årligt håndterer mere end 10 millioner forsendelser.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 59 31 32 eller 40 27 42 30 for en uforpligtende snak om din forestående opgave. 

 

 

Kontaktinformationer
Frank Baadsgaard A/S

Stigsagervej 27 A

7884 Fur

Telefon:

Mobil:

Fax:

E-mail:

97 59 31 32

40 27 42 30

97 59 31 41

fb@fbfragt.dk

CVR-nr: 31493900

Til forside

40 27 42 30